Biomagnetisme in de praktijk

Herstelt in 30 minuten de zuurbalans tussen biomagnetisch resonerende organen en hoe wijst deze behandeling zich nu in de praktijk uit

Nooit geen last meer van mijn darmen!

In slechts enkele behandelingen...

Heel bijzonder dat je magneten een aankomende voorhoofdsholte ontsteking voorzagen, nog voor ik het zelf in de gaten kreeg.

Ik adem weer vrijuit

Je behandeling zorgde ervoor dat ik snel kon genezen, en het mooie is: sindsdien adem ik vrijuit. Echt een aanrader. Dank!

Ik voel me dagelijks nu veel energieker.

 

Pedagoog

Als rampspoed je ontmoet …

 • Maakt het niet uit of je veel of weinig geld hebt
 • Ook niet of je professor of een boeren knecht bent
 • Je zult de klappen van het leven op moeten vangen

Rampspoed kan psychosomatische klachten veroorzaken

Psychosomatische klachten zijn klachten die zich vooral lichamelijk manifesteren, maar waarbij psychische factoren een “duidelijke aanleiding” vormen. Deze veronderstelling staat sinds het midden van de vorige eeuw aan de wieg van de moderne psychosomatische geneeskunde. Sindsdien dragen veel disciplines aan de psychosomatische geneeskunde bij, waaronder:

 • klinische psychologie,
 • neuro-psychiatrie,
 • immunologie,
 • dermatologie,
 • psycho neuro-immunologie,
 • gynaecologie,
 • pijnbehandeling.

Naarmate medische inzichten van artsen toenemen verschuift hun aandacht, en daarmee ook het aantal lijders. Daarmee lijken psychosomatische ziektes als fibromyalgie, burn-out, chronischevermoeidheidssyndroom, RSI, etc vaak ‘mode gevoelig’, maar zijn het niet.

Dr Isaac Goiz Duran brengt een nieuw en tot op heden onderbelichte veronderstelling in. Zijn stelling is dat een verwonding of een psychotrauma de zuurgraad in een orgaan plotseling sterk kan laten toenemen. Dat orgaan kan dan in die nieuwe toestand huisvesting bieden aan ongewenste microben die brandstof leveren voor het ontstaan van vele ziektes. De gedachte aan deze transmissielijn vind ik een heel interessante ontwikkeling.

Biomagnetisme is uit eigen vaststelling een niet invasieve behandelmethode en in de literatuur ben ik geen bijwerkingen tegengekomen. De inzetbaarheid naast medicijnen, lijkt daarmee goed mogelijk.

Arts

Fibromyalgie of weke-delenreuma

Wordt gerangschikt onder psychosomatische klachten. Dat zijn klachten die zich vooral lichamelijk manifesteren, maar waarbij vanuit een allopathische opvatting, psychische factoren een “duidelijke aanleiding” vormen. De wereldgezondheidsorganisatie heeft fibromyalgie als aandoening opgenomen in het ICD-10, maar de status als ziektebeeld is omstreden.

In tegenstelling tot de reguliere geneeskunde is weke-delenreuma met Biomagnetism en Dieet voorschriften goed behandelbaar.

Biomagnetisme biedt een alternatieve behandeling met – en + magneten op respectievelijk polen

 • ATLAS – PYLORUS als remedie tegen de mogelijke aanwezigheid van plasmodium falciparum parasiet
 • CHEEKBONE – KIDNEY en de
 • PALM – PALM als remedie tegen de mogelijke aanwezigheid van plasmodium vivax parasiet
 • COSTAL MARGIN – LIVER als remedie tegen de mogelijke aanwezigheid van Borrelia bacterie

Deze biomagnetische polen kennen een sterke relatie met complementaire polen, maar de transmissie route gaat bijna zonder uitzondering via insecten, vlooien, teken, luizen en dierlijke uitwerpselen of – urine. Deze polen worden nooit alleen gelegd maar meegenomen in een volledige scan van een kleine 400 biomagnetisch resonerende polen.

Fibromyalgie of weke-delenreuma

Psychosomatische klachten

EHS (Elektro Hyper Sensitiviteit) onderzoek voorlopig effect PAAR therapie

We hebben 10 mensen 3 tot 4x behandeld. Biomagnetisme richt zich enkel op de zuurbalans tussen biomagnetisch resonerende organen (polen). Zijn deze polen met elkaar uit balans dan kunnen we met magneten deze balans weer herstellen. Onbalans betekent dat de zuurgraad van orgaanweefsel afwijkt van de natuurlijke zuurgraad en daardoor huisvesting kan gaan bieden aan microben. Daar kunnen mensen ziek van worden.

Enkele PAREN komen wij frequent tegen:

Bij 8 van de 10 mensen reageert Costal Margin – Liver, een PAAR waar de Borrelia bacterie zich kan huisvesten. Daarmee lijkt Lyme de gevoeligheid voor straling versterken, zo lijkt het. Opvallend was dat we frequent schildklier, pariëtaal, pijnappelklier en punten van het centrale zenuwstelsel tegen kwamen. Daarnaast kwamen we andere, per persoon verschillende PAREN tegen, waarvan de polen met elkaar uit balans waren.

Ervaringen:

Na de eerste behandeling hoorden we vooral dat men zich enige tijd “brak” voelde.  Oude klachten kwamen soms een korte tijd terug, om vervolgens te verdwijnen. Dit duurde ongeveer 1 tot 3 weken. Daarna begon men zich beter te voelen. Na de tweede behandeling waren de reacties minder heftig en over het algemeen voelde iedereen zich steeds fitter worden.

De belangrijkste vooruitgang was dat men veel meer energie krijgt van de PAAR therapie.

Redactie PAAR therapie

Geen rugpijn meer

Na de eerste behandeling heb ik eigenlijk niet veel gemerkt. Ik was wel ’s avonds heel moe maar de volgende morgen was ik weer fit. Maar ik heb geen rugpijn meer…

Gepensioneerd & Reislustig

Minder sterk op mijzelf gericht

Ik doe mijzelf in principe te kort om te wachten met een nieuwe nehandeling. Wat mij opvalt is de enorme energie boost na de eerste behandeling.

Dat zakt na verloop van tijd iets af maar het gaat nog prima met mij terwijl privézaken als ziekte in de familie, verhuizen, en ook nog sociaal naar anderen zijn, mij behoorlijk bezig houden.. Tijd om weer eens langs te komen!?

Biomagnetisme, een aanbeveling voor iedereen!

Zorgmedewerker

Op weg om weer gezond te worden

Na drie sessies bij weergezondop voel ik me een stuk beter. Men legt magneten op bepaalde plekken op je lichaam. Je voelt daar verder niets van, maar ik heb meer energie en het lijkt wel alsof mijn lichaam oude kwaaltjes in snel tempo opruimt.

Na de eerste sessie merkte ik dat het meest. Na de tweede en de derde sessie voelde ik direct veel meer energie. Ik kan het iedereen aanraden!

Fotograaf

Geen migraine meer

Zolang ik me herinner had ik met regelmaat hoofdpijn en migraine. Door de jaren heen heb ik werkelijk van alles geprobeerd,  maar het hielp nooit afdoende. Toen ik hoorde van de biomagnetic PAAR therapie wilde ik dit graag proberen.  Het sprak me gelijk aan. En nu na 3 behandelingen neem ik geen medicijnen meer.

Na de 2e behandeling heb ik nog een keer erge migraine gehad maar na de 3e behandeling helemaal niet meer, en dat is nu al ruim een jaar geleden. Er is veel opgeruimd en dat merkte ik doordat ik na een behandeling moe was en ook oude kwaaltjes even terug zag/kreeg, die vervolgens weg zijn gebleven.

Ondertussen laat ik me in de 3 maanden 1 keer scannen, naast dat ik geen migraine meer heb voel ik mij ook nog eens veel energieker.

Docent

On the road again

Voor mijn vrouw lang gezocht voor een remedie. Helaas heb ik deze therapie te laat gevonden en achteraf weet ik ook niet of we er baat bij gehad zouden hebben. Nu al enige tijd weduwnaar en WEERGEZONDOP.nl gevonden. Ik heb mijn vrouw 24 op 7 intensief verzorgd, en of je het goed doet? Het blijft altijd knagen met: was het wel voldoende.

Na het overlijden van mijn vrouw een geweldige dip (eufemisme). Ik ging letterlijk van alles mankeren. Reuma, schilferende jeukende huid, emotioneel van het padje en niet meer in staat te handelen, droge ogen, puisten, diarree, enorme rugpijn in de onderrug, als een oude man uit bed, mijn ellebogen kon ik merkwaardig genoeg niet meer op tafel laten rusten, dat was enorm pijnlijk, kortom hoofd en lijf in de war en de weg kwijt… De huisarts ging vol goede moed met een smeerseltje en een pilletje aan de slag. Die pilletjes werden een mandje vol. Voor alles en nog wat.

Nu heb ik WEERGEZONDOP.nl gevonden. Ik weet nog de eerste keer, die merkwaardige sensatie, de pijn vloeide uit mijn armen weg. En na de 3e behandeling kon ik weer als een jonge God opstaan.

Inmiddels is het mandje pillen ingewisseld voor een 1 keer in de 2 maanden een check-up met magneten. Geen droge huid meer, gewoon naar het toilet, rugpijn bestaat niet meer en laatst nog een trauma behandeling met de magneten ondergaan.

I feel good, dank jullie wel.

Ondernemer

Burn-out

“Ik ben geïnteresseerd in jullie Biomagnetisme therapie en zit sinds anderhalf jaar thuis met een gediagnosticeerde burn-out, ik denk zelf ook …” Vaak is zo’n inleiding de opmaak voor een eerste gesprek.

Jullie konden mij snel geruststellen, geen Q-koorts en ook niet gehad. Wel Lyme die volgens jullie nog actief was. Na een eerste behandeling was ik brak. Anders kan ik het niet zeggen, BRAK en er gebeurde van alles in mijn lijf. Zo iets had ik dat nog nooit meegemaakt.

Voor de 2e behandeling de huisarts nog wat laboratorium testen laten aanvragen. Het klopt, geen Q koorts, ook niet geweest, en Lyme testen, dat zag hij niet zitten, maar er bleek wel een mycoplasma bacterie actief zichtbaar in het bloed waar later verder naar gekeken zou worden. Vlak na de 2e behandeling is mijn bloed weer onderzocht en was de mycoplasma verdwenen.

Na drie behandelingen ben ik op een punt aangekomen weer heel veel energie te hebben en als jullie mijn rug behandelen merk ik steeds langer van pijn bevrijd te zijn. Ik houd jullie op de hoogte…

Socioloog

Binnenkort gaan we op deze pagina video’s laten zien. Video’s die laten zien hoe uw lichaam zelf antwoord geeft op de vraag waar de zuurgraad weer in balans gebracht moet worden.

Pedactie PAAR therapie

WEERGEZONDOP haalt u uit het slob …

Een misschien wat al te overdreven titel, maar sinds ik mij bij WEERGEZONDOP heb laten behandelen, neemt mijn energie met sprongen toe en heb ik gek genoeg veel minder rugklachten. En dat allemaal na slechts 2 PAAR behandelingen.

Ook heb ik nu besloten het gebruik van alcohol vaarwel te zeggen en ook daarbij geeft de PAAR therapie mij een steun in de rug om door te zetten. Na de behandeling moeten de magneten een half uur blijven liggen. En die tijd laat ik heel nuttig besteden om van een heerlijke voetreflex massage te genieten.

Al met al geen onplezierig genoegen om 60 km te overbruggen en elkaar eens in de 2 maanden te treffen voor een (h)eerlijke onderhoudsbeurt.

Onderwijzer

Mycose nagel.

Mijn mycose nagel gaat eindelijk verdwijnen. Ik heb zeker 20 jaar dagelijks mijn nagel behandeld met allerlei zalfjes/tincturen, maar dit schimmeltje is zo hardnekkig, het ging gewoon niet weg. Mijn nagel is ook altijd goed onderhouden door een pedicure, en dat scheelde iets zodat de nagel zelf niet te dik werd.

Na 5 behandelingen met magneten is er duidelijk van alles aan het gebeuren. De schimmel word naar buiten gewerkt lijkt het. Mijn hele voet ging vervellen en nu langzaam zie ik mijn nagel herstellen. Ik laat voor de zekerheid alles nog scannen zo 1 x per 3 maanden, om mijn zuurbalans goed te houden in mijn lijf.  Met dank.

 

juf

Oorsuizen.

Na een paar behandelingen heb ik al veel meer energie en zijn de pijnklachten van het oorsuizen ook afgenomen.  Oude kwaaltjes heb ik even terug gehad en zijn nu weer verdwenen.

Aangezien de klachten al langere tijd bestaan denk ik dat ik nog wel een paar behandelingen nodig zal hebben zodat ik steeds beter in balans zal komen.

tandarts assistente

Heeft u een tennisarm en specifiek last van uw elleboog?

Biomagnetisme biedt vaak snel uitkomst. Inmiddels hebben we al met succes 13 mensen van een tennis arm af geholpen.

Biomagnetisme herstelt de zuurbalans in orgaanweefsel. Een onbalans daarin sporen we voor een tennisarm snel op en brengen de normale balans met magneten terug. Uw lichaam kan zich dan dan vaak snel herstellen.

Maar er kunnen ook meer plaatsen in het lichaam in onbalans zijn en bijdragen aan het fenomeen tennisarm. Daarom sporen we niet alleen de onbalans op die 1 op 1 een tennisarm kan veroorzaken, maar zoeken we ook naar samenhangende punten die een tennisarm kunnen stimuleren. Daarom gaan we altijd van een full scan uit.

Pedactie Biomagnetisme

Tennisarm oproep