Op 10 december van 11 tot 15u PAAR voorlichting

PAAR therapie herstelt de zuurgraad waardoor de brandstof voor ziek worden en blijven verdwijnt

De Mexicaanse arts Goiz ontdekt in 1988 de functie van de resonerende PAAR. Op 10 oktober 1988 behandelde hij een Hivpositieve patiënt met twee 1000 Gauss magneten op de polen Thymus v Rectum. De patiënt vertoonde korte tijd na de behandeling, significante verbeteringen.

Na de therapie kan uw lichaam op eigen kracht vaak snel herstellen

De PAAR therapie herstelt met krachtige magneten de zuurbalans tussen biomagnetisch resonerende organen. Dat is belangrijk omdat de juiste zuurbalans ziekmakende virussen, schimmels, bacteriën en parasieten buiten de deur houdt. Door de zuurbalans te herstellen verliezen pathogene microben direct hun broedplaatsen en kan uw lichaam op eigen kracht vaak snel herstellen. Op dit moment zijn meer dan 400 PAAR combinaties bekend en de diagnostiek is bijzonder.

Uw lichaam laat zelf duidelijk zien welke PAAR uit balans is

Bent u gediagnosticeerd LYME, Q-KOORTS of PSORIASIS patiënt, dan behandelen wij u tegen een minimale vergoeding, op voorwaarde dat u met onze iOS of Android App dagelijks uw symptomen registreert. We zien u tenslotte graag beter worden.. Met uw anonieme gegevens zullen we bij verzekeraars aankloppen om dit soort behandelingen in de toekomst vergoed te krijgen.

Wij willen Ziektekosten Verzekeraars bewijzen hoe effectief de PAAR therapie werkt

Voor elke behandeling moet u 1:30u behandeltijd reserveren. We gaan uit van 3 tot maximaal 5 behandelingen. Daarbij worden alle 400 PAAR combinaties nagelopen.
Omdat wij magneten op de polen van een PAAR leggen, dient u zich in strakke kleding kunt (om)kleden, b.v. een majo en een T-shirt met lange mouwen en dat u schoenen met veters draagt.

Wij zijn optimistisch en wensen u een verrassende ervaring