Biomagnetische behandeling zonder antibiotica

Escherichia coli, E. coli, herbesmetting, recidive, ouderen, ziekenhuisinfecties, resistentie, urineweginfectie, bacteriële resistentie, biomagnetism

Urineweginfectie bij ouderen

  • Biomagnetism biedt een goede behandeling wanneer u samen met uw dokter liever zo min mogelijk antibiotica gebruikt, of een resistentie tegen bacteriën met behandeling door antibiotica hebt opgebouwd of deze resistentie wilt voorkomen.

Urineweginfecties meest voorkomende bacteriële infecties

  • Deze infecties worden vaak veroorzaakt door de E. coli bacterie.

Dergelijke urineweginfecties stijgen met de leeftijd door herbesmetting en recidive. Dat heeft ook veel te maken met ouder worden en de kwaliteit van uw lichamelijke afweermechanismen tegen infecties.

Vaak zijn bij ouderen de klinische symptomen minder specifiek

Bij ouderen zijn de klinische symptomen vaak minder specifiek omdat men vaak gelijktijdig voor meerdere aandoeningen behandeld wordt. Ook komen ouderen vaker in aanraking met ziekenhuis bacteriën en hebben ze vaker een resistentie opgebouwd tegen antibiotica. In al deze gevallen kan Medical Biomagnetism vaak, samen met uw huisarts zorgen voor een geweldige reductie in uw medicijn gebruik…

 

  • Urineweginfectie wordt gedefinieerd als de aanwezigheid van pathogene micro-organismen in de urinewegen die de urineleider of plasbuis, de blaas, de nieren en de prostaat omvat.