Biomagnetisme

Voor alle kenners van kunde…

Zoals we allemaal weten kunnen micro-organismen ons ziek maken. Ze kunnen onze cellen manipuleren, ze kunnen slim met elkaar samenwerken, functies aanpassen of uitschakelen en zo de brandstof gaan leveren waarmee we ziek worden. De lijst van ziekten die daardoor kunnen ontstaan, is bijna oneindig lang. Daar gaat deze behandeling over…

bijna 100 jaar na ontdekking van de eerste antibacteriële stof

Micro-organismen als virussen, schimmels, bacteriën en parasieten kunnen zelfstandig of in symbiose met elkaar, ons ziek maken. Een eenvoudige griep is daar een voorbeeld van. Gelukkig heeft de Britse arts Alexander Fleming in 1928 de eerst bruikbare antibacteriële stof ontdekt. Daardoor kunnen we nu een bacteriële ontsteking met antibiotica bestrijden. Tegen een virale ontsteking kunnen we nog weinig tot niets uitrichten en het bestrijden van schimmels en parasieten is met gebruikelijk medicijnen vaak uiterst gecompliceerd.

Bijna 100 jaar na ontdekking van de eerste antibacteriële stof lopen we nu tegen immuniteit problemen aan door opgebouwde resistentie van bacteriën daartegen en tekent zich het einde van een tijdperk af.

Micro-organismen net zo oud als het leven zelf

Voor de bestrijding van micro-organismen wijst Dr. Goiz al meer dan 25 jaar op een onderliggend niveau van ons autonome immuun systeem: de zuurgraad van innerbody tissue. Deze zuurgraad is van nature pH neutraal tot licht basisch.

Deze zuurgraad vormt een natuurlijke barrière tegen het aanlanden van micro-organismen in onze organen en langs deze weg blijft ons orgaanweefsel eenvoudig vrij van micro-organismen. Anders gezegd: in de oorspronkelijke pH neutraal milieu kunnen micro-organismen niet overleven en kunnen onze cellen maximaal presteren.

Zuurgraad & balans

De pH neutrale zuurgraad is een waterige oplossing met een bepaalde verhouding OH-ionen en H+-ionen en bepaalt en of cellen daarin goed kunnen functioneren.

N.a.v. een opgelopen trauma (ongeluk, botbreuk, operatie, emotie etc.) kan orgaanweefsel plotseling zuur reageren. Volgens Dr. Goiz zal daarmee biomagnetisch resonerend orgaanweefsel, spontaan basisch compenseren. Daarmee is het lichaam weer in balans maar zijn in het lichaam “vijvers” ontstaan met een ander milieu, dat ontvankelijk is voor het aanlanden van micro-organismen, en u kunt ziek worden. We leggen een positieve en een negatieve magneet.

Lab opstelling maakt de werking van de zuurbalans duidelijk

Ik vertelde Ruud Kortekaas / PhD neurowetenschapper over Dr. Goiz en zijn hypothese dat onder invloed van een magnetisch veld de zuurgraad tussen 2 punten in het lichaam geharmoniseerd kan worden. Na onderzoek melde hij een onderzoek uit 2016.

Deze referentie is ook mooi, want hij beschrijft een kwantumkoppeling tussen twee hoeveelheden water op afstand: als het ene potje zuur wordt gemaakt, wordt het andere spontaan basisch. Dank voor de pointers

Voor mij als buitenstaander in het domein van de neurowetenschap, voelt het als heel normaal dat wij dankzij onze omgeving kunnen leven. Door te denken dat leven op aarde alleen afhankelijk is van lucht en water en niets met het aardmagnetisch veld te maken kan hebben, botst met mijn logisch denkvermogen. Mooi dat de hypothese van Dr. Goiz ten aanzien van de werking van de zuurbalans onder invloed van magnetische velden nu aannemelijk is. Dr. Goiz voorspelt deze werking al 25 jaar en noemt dit fenomeen “Biomagnetisme”. Daaronder begreep hij een organisch fenomeen van magnetische velden die energierelaties en energietransformaties in levende materie mogelijk maken.

Van pH neutraal naar uit balans

Innerbody tissue is pH neutraal tot licht basisch. Dit neutrale milieu sluit migratie van micro-organismen in orgaan weefsel uit en voorkomt daarmee het ontstaan van ziekten. Dit pH neutrale milieu voorkomt ook dat nuttige micro-organismen uit het gastronomisch systeem naar elders in uw lichaam migreren.

Zolang orgaanweefsel geen stress ondervindt:

 • blijft de zuurgraad in organen oorspronkelijk
 • blijven organen tegen micro-organismen beschermd, en
 • kunnen organen optimaal blijven functioneren

Een emotioneel of lichamelijk trauma kan de zuurgraad van een orgaan plotseling sterk laten toenemen. Denk daarbij aan verdriet, woede tot zelfs een eenvoudige insectenbeet. De lab opstelling laat dan het domino effect van deze actie zien, door elders basisch te compenseren. Daardoor raakt de zuurgraad op verschillende punten in het lichaam uit evenwicht, met als resultaat een nieuw milieu dat ontvankelijk is voor micro-organismen.

Uw lichaam wijst zuurbalans verstoring aan

Een verstoorde pH balans zien we direct na het leggen van de zwarte magneet op bijvoorbeeld een insecten beet door naar de hakken van de voeten van een liggende patiënt te kijken. Het rechter been reageert door langer of korter te worden.

 • Deze verschuiving laat ik u graag eens zien
 • En ook hoe magneten de zuurbalans kunnen herstellen

Door met magneten de zuurbalans te herstellen, verliezen micro-organismen direct hun broedplaats en eindigt de brandstof die u ziek maakt of al zolang ziek houdt. Uw lichaam kan herstellen.

Bewijs voor ziek zijn en beter worden met magneten?

behandeling tekenbeetDe magneten maken u niet beter, ze herstellen enkel een voorwaarde voor een sluitend defensie systeem. Zeg maar: de eerste verdedigingsring van het autonome immuunsysteem dat micro-organismen uitsluit. En welk effect dat heeft laten we u graag aan de hand van eenvoudige voorbeelden zien.

 • Heeft u een chronische blaas- of voorhoofdsholte ontsteking?
 • Bent u net door een teek of ander ongedierte gebeten?
 • Na de zwarte magneet juist op het lichaam te plaatsen, zien we bij onbalans direct de hakken van elkaar verschuiven.
 • Nadat de rode magneet op het resonerende punt op het lichaam is gelegd, schuiven de hakken weer netjes naar elkaar, en wordt de zuurgraad in 20 minuten geneutraliseerd.
 • Daarmee verdwijnt direct de huisvesting van daar aanwezige micro-organismen en eindigt de brandstof die u ziek houdt

Voor morgen, weer gezond op…

Dr. Isaac Goiz Duran en heersende opvattingen

De lab opstelling maakt nu een pH verschuiving in organen verklaarbaar, maar door het ontbreken van een kwanta verklaring was de weerstand tegen de hypothese dat een magnetisch veld invloed kon hebben op de zuurgraad, groot. Overtuigd van de impact die zijn onderzoek voor de gezondheid van mensen heeft, is dr. Goiz altijd dwars tegen heersende opvattingen in doorgegaan met zijn onderzoek. Dankzij dit omvangrijk werk beschikken we nu over honderden resonantie punten, waartussen de zuurbalans met magneten hersteld kunnen worden.

Diagnose systeem

Al het onderzoek is inmiddels in een diagnostisch systeem verwerkt. Daardoor is het niet meer nodig om honderden paar combinaties en hun evenzovele complementaire combinaties via een rigide protocol door te lopen, maar kan onderzoek ook pointer gestuurd plaatsvinden.

Dr. Reymon Hilu
CMH Medical Centre
Marbella – Spain

 • De methode van Dr. Goiz laat in enkele minuten alle micro-organismen verdwijnen die we voor de start van een behandeling onder de microscoop aantroffen.
 • Nadat we nu keer op keer de effecten van de behandeling door Dr. Goiz eenduidig hebben vastgesteld, denk ik dat we een inspanning moeten verrichten om Dr. Goiz voor te dragen voor de Nobel prijs
 • Dit is geweldig, mevrouw is in een parasympathische toestand gekomen waardoor het lichaam  rust krijgt en tot herstel kan komen. Dat heeft grote invloed op de werking van vele organen…
 • In januari 2014 kreeg Dr. Goiz als verdienste voor zijn onderzoek aan de Universiteit van Alcalá in Madrid het laureaat: Honorary Research Professor uitgereikt
Voor kenners van kunde en uw gezondheid

Deze behandeltechniek willen u niet onthouden. Artsen en onderzoekers kunnen we toegang geven tot het diagnose systeem. Nog beter is het om contact met Dr. Goiz zelf op te nemen. Dan verwerft u kennis van de bron. Niet alleen voor de kosten van de gezondheidszorg is kennisneming van deze behandeltechniek zinvol. Ook het niet invasieve instrumentarium dat het biedt om mensen weer gezond te laten worden, spreekt ons zo aan, dat we pleiten voor nascholing van alle artsen op dit punt.